بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

کمین گردان‌های قدس برای نظامیان صهیونیست

کمین گردان‌های قدس برای نظامیان صهیونیست مبارزان گردان‌های قدس (شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین) با گرفتارکردن نظامیان صهیونیست در کمین خود، ضربه سنگینی را به آنان وارد کردند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۱ - ۳۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 20
کد خبر: ۲۲۴۲۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ گردان‌های قدس (شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین) اعلام کرد که چندین عملیات را علیه نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه به انجام رسانده است.

گردان‌های قدس تاکید کرد که مبارزان این گردان‌ها چندین جنگ‌افزار ارتش رژیم صهیونیستی را در یک کمین مهندسی حساب‌شده گرفتار کرده‌اند و با انفجار چندین بمب قوی این جنگ‌افزار‌ها را منهدم و نظامیان صهیونیست سوار بر آن‌ها را به هلاکت رسانده یا زخمی کرده‌اند.

علاوه بر این نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در منطقه «رمیضه» واقع در شرق خان‌یونس با چندین خمپاره سنگین از سوی گردان‌های قدس گلوله‌باران شدند.

یک نظامی ارتش رژیم صهیونیستی نیز در جنوب شهر غزه از سوی تک‌تیراندازان گردان‌های قدس هدف قرار داده شد.

مبارزان گردان‌های قدس در محور پیشروی شمال اردوگاه النصیرات نیز یک تانک مرکاوای ارتش رژیم صهیونیستی را با گلوله «تاندوم» هدف قرار دادند.

همچنین گردان‌های قدس از درگیری سنگین میان مبارزان این گردان‌ها و نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در محور‌های پیشروی اردوگاه‌های المغازی و البریج در مرکز نوار غزه و در شرق و جنوب شهر خان‌یونس خبر داد.

گردان‌های قسام (شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس) نیز اعلام کرد که نظامیان و جنگ‌افزار‌های ارتش رژیم صهیونیستی را در شمال و جنوب شهر خان‌یونس با خمپاره سنگین هدف قرار داده است.

نظامیان و جنگ‌افزار‌های ارتش رژیم صهیونیستی در شمال شرق اردوگاه البریج در مرکز نوار غزه نیز از سوی گردان‌های قسام با خمپاره سنگین هدف گرفته شدند. / الجزیره

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده